Skip to main content

Hi! Ik ben Lotte

 

Complete hormonale disbalans? Ik weet precies hoe dit voelt. Een opgeblazen buik, niet in slaap kunnen vallen, onregelmatige menstruatie, pijnlijke krampen, hormonale acne en onrust in m’n hoofd. Het was voor mij dagelijkse kost. Ik voelde me altijd gejaagd en mijn perfectionisme hielp ook niet mee..

Voor deze klachten ben ik regelmatig naar de huisarts geweest. Ik ben zelfs helemaal doorgemeten bij de internist. Er kwam niets uit en onder het mom ‘Neem maar Activia’, werd ik naar huis gestuurd. Ondertussen bleven mijn klachten verergeren. Ik sliep maar een paar uur per nacht en ik had elke dag buikpijn.

Ik was er klaar mee en ik ben gaan onderzoeken of ik hier zelf iets aan kon doen. Voeding, dagelijkse routine, anticonceptie, ik heb het allemaal omgegooid en ik begon verbetering te zien. Voor het eerst in m’n leven kon ik nachten doorslapen, had ik geen buikpijn meer en kwam mijn energie weer terug.

Ik wil jou laten zien dat je met de juiste voeding en leefstijl ontzettend veel verschil kunt maken. Ik begeleid al 6 jaar mensen naar een gezondere leefstijl en ik help jou met veel liefde mee in jouw zoektocht naar de juiste hormoonbalans. Hierbij kijk ik naar het grotere geheel. Niet alleen je voeding, maar ook je verleden, je omgeving en je leefstijl worden hierin meegenomen. Samen gaan we in kleine stapjes je leefstijl aanpassen zodat jij weer vrolijk en energiek de leukste plannen kunt uitvoeren.

Liefs,
Lotte

Ohja, dit is nog belangrijk om over mij te weten:

Op warme zomerdagen vind je hoogstwaarschijnlijk een waterpistooltje in m’n tas. Je weet maar nooit..!
Als ik een kat tegenkom, zal ik die sowieso proberen te lokken en aaien. Zelfs als ik midden in mijn rondje hardlopen zit. Je moet nou eenmaal prioriteiten stellen.
Ik ben zo’n hippie die het liefst op blote voeten de natuur in gaat op zoek naar plantjes en bloemen om te drogen en thee van te zetten. Je zou m’n keuken eens moeten zien: vol met potjes kruiden en theesoorten. Zo leuk!
Bewegen maakt me blij. Ik hang regelmatig op de kop in de paal, dans wild door het hele huis heen of ik ben heerlijk zen met een fijne yogales of een uurtje stretchen.
Het verspreiden van vreugde, liefde en gezondheidstips geeft me ontzettend veel energie, maar ik vind offline dagjes ook heerlijk.