Skip to main content

‘Lotte Steendam beste personal trainer provincie Groningen’

Tijdens de Dutch Fitness Awards op 22 november 2019 is Lotte Steendam van Happy Workout uitgeroepen tot de beste Personal Trainer van provincie Groningen. Voor Lotte een mooie aanmoediging voor haar startende onderneming.

Lees meer

DATmag. podcast BETER OP PAPIER. – met coach Happy Lotte

Ik was te gast in de DATmag. studio om in de podcast BETER OP PAPIER te praten over ondernemen, mijn unieke kijk op sport en mijn bedrijf Happy Workout.

“Lotte Steendam, beter bekend als coach Happy Lotte, is veel meer dan een personal trainer. Deze creatieve geest barst van de ideeën en schroomt niet woord bij daad te voegen. Met haar bijzondere benadering van sport weet deze jonge ondernemer iedereen van een couch potato te veranderen in een rennend, zwemmend, springend kind. Hoe? Het kan haar niet gek genoeg. Van waterpistool gevechten en apenkooi, tot split challenges en zeemeermin fitness. Van elke training is wel wat leuks te maken. Enjoy!”

Luister de podcast

Santé – Het sportverhaal van Lotte

Speciaal voor Santé heb ik mijn sportverhaal op papier gezet.

Geloof het of niet, ooit bestond mijn leven uit bank hangen en naar de koelkast lopen om vervolgens weer op de bank te ploffen. Hoe is het me dan toch gelukt om van dat ‘couch potato’-leven naar de vervelende sportieve spammer die ik nu ben te komen?! Je leest het in het septembernummer van Santé.

RTV Noord – Happy Workout

Leuk! Voor RTV Noord werd ik geïnterviewd over de Happy Workout trainingen. Want wat doe ik nou eigenlijk om deze bootcamptrainingen zo leuk te maken?

Elke Happy Workout staat in het teken van een spel, challenge of thema. Flink zweten, maar omdat de focus verplaatst wordt en plezier voorop staat, is het uur zo voorbij. Zo spelen we bijvoorbeeld water trefbal, doen we een speurtochtrun door het plantsoen of staat de training in het teken van apekooi. Mensen in beweging krijgen, wordt makkelijker als je er iets leuks van maakt!

Even luisteren? Dat kan!

Luister het item

SIKKOM – Bijzonder sportief – Mermaid Fitness

Voor wie is zeemeerminzwemmen net wat? Ellen beoefent voor de serie Bijzonder Sportief absurde, hilarische of extreme sporten in Groningen, zoals zeemeerminzwemmen.

‘Beweeg omdat je plezier wilt hebben’

GRONINGEN – Er zijn genoeg gewone Groningers die mooie dingen doen. Op Instagram zijn ze actief en de Gezinsbode laat ze aan het woord. In de derde aflevering: sportinstructrice Lotte Steendam.

Lees het artikel

OOG tv – Gewoon Gaan

Colin gaat elke week mee met sportende of bewegende Groningers. Deze week wordt hij omgetoverd tot zeemeermin en volgt hij een les Mermaid Fitness.

Q Music – Hila wil winnen

Q-dj Hila heeft nog nooit iets gewonnen. In aflevering vier traint Hila samen met Thomas van Grinsven ter voorbereiding op het NK Zeemeermin Zwemmen. Gaat ze eindelijk een keer winnen?